WikiFGConectare
update Recent forumul a suferit modificări. Poți ajuta la dezvoltarea sa accesând acest link.
Regulamentul general al forumului WikiFG.net
 1. Nu creați clone (un singur membru cu mai multe nume de utilizator). Aceste conturi vor fi suspendate pe termen nedeterminat.
 2. Nu sunt acceptate nume de utilizator ce pot fi considerate vulgare. Acestea vor fi imediat excluse.
 3. Nu postați mesaje cu conținut fals, defăimator, inexact, vulgar, obscen, care profanează, cu conținut sexual, cu scop amenințător, nerespectuos față de viața particulară a persoanelor; sunteți singura persoană responsabila de conținutul mesajelor postate.
 4. Nu postați niciun material care intră sub incidența drepturilor de autor. Excepție făcând situația când aveți acordul scris al autorului sau al proprietarului dreptului de autor, iar în finalul mesajului aveți obligația de a prezenta sursa de informare.
 5. Nu postați mesaje scurte de 2-3 cuvinte gen: "lol", "super", etc., care nu au nicio valoare.
 6. Este complet interzisă postarea mesajelor de tip warez/crack sau a website-urilor ce afișează acest lucru.
 7. Înainte de a posta o problemă căutați mai întâi dacă nu a mai fost discutată in prealabil, anterior.
 8. Alegeți cu atenție secțiunea unde postați.
 9. Acțiunea de a posta mai multe mesaje identice in lanț, atâta timp cît se poate folosi butonul "Editare", este considerată spam și va fi sancționată cu avertisment.
 10. Nu dezbateți subiectele creând situații conflictuale, abțineti-vă de la a răspunde cu o insultă.
 11. Nu abuzați de smiley-uri / emoticoane.
 12. Nu folosiți un limbaj pueril de tip irc: "sh", "tz, "k" etc.
 13. Nu este importat numărul de mesaje postate, ci calitatea informației;
 14. Dacă considerați că un mesaj încalcă prezentul regulament și nu s-au luat măsuri asupra lui, sunteți obligați să-l aduceti la cunoștință unui administrator.
 15. Sunteti responsabil pentru fisierele atasate si va va fi interzis accesul pe forum daca aceste fisiere prezinta virusi, troieni, spyware, etc.;
 16. Este interzisp folosirea de proxy-uri anonime.
 17. Scrieți pe cât se poate de normal. Evitați folosirea culorilor aprinse (ce pot deranja cititorii) sau literelor/cuvintelor de dimensiuni foarte mari. Acestea sunt permise doar pentru cazuri speciale, pentru a evidenția anumite lucruri importante.
 18. Reclama nu este permisă. Utilizatorii ce vor încălca această regulă vor fi avertizați, iar dacă vor continua să o încalce li se va interzice accesul pe forum pe o perioadă nedeterminată.
*Pentru orice regulă încălcată din prezentul regulament, utilizatori vor fi avertizați (prin mesaj privat), după care, dacă continuă să înlcalce regulile, vor fi sanctionați în funcție de gravitatea faptei.